Friday, February 27, 2015

Guestbook Freebies

Sorry for long hiatus.
Was busy with marriage life and all.
Btw for those who unable to download the previous guestbook link can download it now here.
Sorry took me so long to find the file.
It was at my external hardisk and all.

I didnt check the files. Hope they are still usable.
Please unzip and install the fonts provided first kie.

Wednesday, May 14, 2014

Contest and Giveaway for you!

Finally our Alvina website is launch today!

Penat sangat siang n malam siapkan website ni with husband.
InsyaAllah kitorg akan tambah lebih banyak produk dari semasa ke semasa.

Visit now.

As been promise before, here chance for you (bloggers) to share it in your blog about us!
Use your creativity to promote us and our products.

Contest will end by 23rd May 2014. Result will be announce by 26th May 2014.
Good Luck all and Happy Shopping with Alvina~

Monday, May 5, 2014

Pretty Dress for your SPECIAL DAY

Hello pretty ladies.
Meet ALVINA, our brand new baby that will sell/produce pretty dresses and other items for woman.

Our first collection is TUTU DRESS.
Why tutu?
Because it's so in trend now.
So for the first collection, we feel why not we sell this stuffs when it's still hot.

and YES, we SUPPORT BREASTFEEDING so all Alvina dress collection InsyaAllah will be breastfeed friendly.

Our website still in workshop :p still need a bit modification, so meantime Please follow Alvina in Instagram @alvinacollection or our Facebook for more details ok?

InsyaAllah there will be contest, free gift and nice stuffs there, so don't miss out! :)

Argh imagine you can wear this pretty dress for your engagement, baby shower, your kids birthday, akikah, bridal shower, being bridesmaids and many more special events!

Follow Alvina now~
Do support us.  :)

Monday, January 27, 2014

Update baju kahwin untuk dijual

Hi all,
Thank you for overwhelming responds regarding my baju2 kahwin.
Now tinggal baju pink saja.
If interested, email me at bitbitterbutter[at]

Btw banyak betul dugaan/experience deal ngn orang2 yang nak beli baju2 kahwin i b4 this.
Ada yang gila drama beria2 kata nak datang fitting baju which at the same time ada orang lain nak beli jugak. pastuh tiba2 tak jd dtg last minute. naseb la the other person yang nak beli tuh still nak beli.
Tak jadi datang takper siap sms gambar baju kahwin yg dia sewa/beli ntah dari mana.
Siap sms ckp 'tak jd beli ngn awak. saya dah jumpa baju kahwin yg saya nak. tgok cantik kan?'.
hoi aperkah perangai!

Please be nice and kind in our life.
Respect other ppl.
Apa yang kita buat kat orang samada buruk atau baik, Allah je akan balas.
So baju putih n cream dah takder tau.
takya nak email tanyerh benda sama lagi. penat nak jawab.
Tinggal pink je available.

Wednesday, October 30, 2013

Are you starting your own business or already have one?

Clap2 if you plan to or already have your own business.
Sebab 9/10 rezeki datang dari perniagaan.

We just launch Ecommerce OpenCart themes at only RM300!
Super cheap ok!

Our price include maintenance free sebulan.
At the same time kitorg akan guide mcamana nak guna template ni dari A-Z.

Tak terer photoshop nak edit gambar?
Tak perlu photoshop pon nak pakai ecommerce template ni!
Korang amik je gambar product korg pastuh upload. insyaallah cantik.
Kalau boleh pakai la background putih kasi cantik sket. Cuba masuk poplook or fashionvalet.
Tengok cmne dorg amik gambar. Senang kan.

Macam mana nak letak image kat slideshow?
Tak reti nak edit cantik2?
We only charge for additional RM50 for the set of 4 images of slideshow.
Nanti dapatla korg image cantik2 mcm kat front page fashionvalet or poplook tuh.
Janji korg send gambar product korg and details.

Backend template ni pon senang nak guna and upload gambar.
Thats why kitorg pakai opencart.

Takder company/business logo n tak reti macam mana nak buat logo?
We do it for FREE if you buy this theme with us. :)

Tak tau nak buat business apa?
Baju budak2, baju perempuan ala2 korea tuh, casing handphones, TUDUNG dan sebagainyerh. Banyak sebenarnyerh.
Pergi je Kenanga mall tuh and borong.
Sediakan modal sikit je la. :)

Tapi janganla bergantung harap pada eCommerce website ni je semata2 untuk jual product anda.
Walaupon opencart theme kami sangat search engine friendly, tapi social media tak boleh diabaikan.
Rajin2 la promote kat facebook dan instagram juga.
Even big brand do that. :)

Tak payah byk cakap.
Masuk sini.
Pilih yang mana berkenan di hati kie. Tekan je BUY/ GET THEME tu.
or if nak tanyerh kitorg macam2 dulu before beli pon boleh.
Just pergi sini.

Tuesday, October 8, 2013

2 years of our marriage

MARRIAGE isn’t about Happily ever after. It’s about work. And a commitment to grow together and a willingness to continually invest in creating something that can endure eternity. Through that work, the happiness will come.

Today, 8th oct remarks 2 years of our wed anniversary.
Marriage teach us alot about life and patience towards each other.

Bila bergadoh, rasa tak mungkin mampu cium bau syurga.
Bila happy, rasa tak mungkin ada saper boleh ambil rasa gembira tuh.

Marriage is life, and it will bring ups and downs. Embracing all of the cycles and learning to learn from and love each experience will bring the strength and perspective to keep building, one brick at a time.

Quotes taken from here.

But im happy with our life.
Apertah lagi dengan kehadiran Umar Daniel. Alhamdulillah.
Sungguh cantik apa yang Allah aturkan untuk kami.

Btw, 1 baju kahwin dah terjual. 2 more to let go.
Pretty blog templates for brides to be. Don't miss it!

Monday, September 30, 2013

Pretty blog templates for brides to be and new mummies!

Holla readers,
Wants to make blog template makeover but cant find the 'one'?
Visit and choose the one you love the most! Instead of going tru the hassle process on customization template, why don't you browse our READY MADE templates?

Some of our pretty templates:-

ONLY RM180 for each templates as this is our introduction price. Each template exclusively only for 1 buyer.

For this ready made templates, we can edit the title, date, brides to be names and some of the wording for free for you.

Simple steps!
1. Choose your fav one
2. Fill the form
3. Wait for our invoice
4. You make the payment
5. We make some changes on the blog title/date etc
6. We send you the template file OR we help to install it for you for FREE

Don't miss this!
Visit for more info.
n yes MORE PRETTY TEMPLATES coming up SOON! :)