Tuesday, March 22, 2011

Kursus kahwin - any suggestions?

Hi guys.
I belum lagi g kursus kahwin. i plan nak pergi akhir bulan 4 ni.
So really hope any of u can suggest tempat yang best untuk g kursus kahwin sekitar Damansara/Kelana jaya/paling jauh Mont Kiara? :D

Kalau boleh nak tempat tuh tak ngantuk sangat la n ada food sedap n tempat solat yang selesa.

Tq all.

7 comments:

nurul said...

hi rai!

please go anywhere but Solaris Mont Kiara. S&D namanya. we went sept last year, tempat solat takde. Dia suruh solat tepi2 and depan2 orang. the nearest tmpt solat is dekat Cold Storage. food pulak, tak cukup and ade time dorang tak provide food (dgn alasan nak bagi chance rasa restaurants around the area).

i heard Masjid Taman Tun is good.

-nurul

Renee Meow said...

hye dear.. baru prasan ur blog..exchange link? ;)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

BuKan PuTerI CinDeReLla said...

mm tak tau nak suggest...tp org pegi shah alam mmg best...penceramah tak mengantuk..klaka...tp still berilmiah....!!
tempat solat dekat....kerusi selesa...ok la...
makanan pon ok...sedap...

Rai said...

Nurul: Hi nurul. tak best eh ctu? tp tempat dia nampak macam nice. nway thx for da useful info ya. Really appreciate it. :)

Renee: Thx for visiting my blog, Renee. Already link u pon. I tau pasal vincci ada sale pon dari blog u. :)

Bukan Puteri Cinderella: Shah Alam seksyen 5 ke? Shah alam pon ok gak. tak jauh sgt pon dari Kelana Jaya ni. thanks for da info kie. mmg tak ngntuk eh

BuKan PuTerI CinDeReLla said...

mm shah alam dkt bangunan sultan idris syah, dkt dgn masjid s.alam...
mcm sesi yg org pegi tu mmg tak ngantuk..80% from all penceramah best...he3...
puas ati pegi situ..rasa nak pegi lagi...kih3

Rai said...

yerker. best2. thx for this info tau. nk register cni la confirm.

Lieya said...

salam singgahhhh...

Post a Comment