Monday, October 10, 2011

Officially married...

Alhamdulillah, 8oct 2011 yang lepas kami selamat diijabkabulkan.
3 majlis berjalan lancar yang dimulakan dengan bertunang, akad nikah dan bersanding pada hari yang sama.
I couldn't ask for more.
Im so happy with everything on that day.
Everythings turns out so well. So pretty just how i always imagine it should be.
At least perfect enuff for me. Tak tahu bagaimana perasaan tetamu yang hadir.
Harap everyone ok with the event.

Saya mengharapkan majlis yang sederhana dan everyone dapat duduk selesa makan dengan enak dan balik dengan perut yang kenyang.
Saya mengharapkan everyone dapat gelak2 sesama berjumpa dengan rakan2/ sedara mara yang lama tak jumpa.
Saya mengharapkan dekorasi yang sederhana tapi dekat dengan jiwa saya.
Saya mengharapkan baju yang sweet and selesa untuk saya pakai dan tak terasa berat tapi cantik.
Saya mengharapkan makeup yang tak terlalu tebal tapi cantik bila mereka mengambil gambar with flash or without flash n yang penting husband saya suka sangat dengan makeup saya untuk kedua2 event saya. Dia kata mmg sgt perfect untuk saya. Alhamdulillah.
MC pula sangat membantu dengan memastikan majlis saya berjalan lancar. Ramai memuji MC saya harituh sbb tak meleret n pandai cover up things.

Saya gembira Allah perkenankan semua doa saya dan aper yang telah dirancang dengan keluarga selama ini.
Cuaca pon tak panas sangat n tak hujan. Just nice.



Semua vendors menjalankan tugas dengan baik.
Of course there are some flaws. Tp bagi saya itu yang membuatkan sesuatu majlis itu bertambah manis untuk diingati.
I will review slowly for each stuffs in this blog.
Stay tune wokiey??
I may be busy this whole week sbb masih nak adapt dengan status baru, rumah baru yg belum dikemas, tanggungjawab sebagai isteri, menolong mentua untuk persiapan di majlis bertandang, kerja2 ofis yang byk nyerh, kjr2 freelance yang masih belum disentuh ouchhh.
Jadi maafkan saya jika lambat sikit review for each kie.

Orait nak sambung buat kjr opis. bye!

20 comments:

kaklong said...

wah.....syukur alhamdulillah...
tahniah ye cik rai...nice picture dear...;)

Shaza Reena said...

Congratulationnnnnn :)
anyway, love the maysaa snoob...

Cik Puan Mimi said...

congrats rai~ :)

Cik Zimie said...

black n white ye puan rai?hehe saje je kan.i love the minimalist of that picture.

congrats btw!!:)

ni@ @in said...

congrats dear..xsabar tggu review dari u(^^)

Renee Meow said...

congratz dear.. baru post 1pic but chantek sgt!! cant wait for ur review...nak attend wedding yg kat putrajaya voley? hehehe ;p

nida-razak said...

rai..congrats...cantek sangat..nanti upload gambar bnyak2 ye =)

Fariza said...

alhamdulillah. cantiknya :) selamat pengantin baru

shafika fieka said...

tahniah rai..
xsbr nk bce next entry u..

.:shura shushi:. said...

C0ngrats dear =)

choclairissa @ intan said...

congrats dear...share la banyak gambar lg :)

Miss Sunshine said...

tahniah dear... ^_^

Cik Ima said...

selamat pengantin baru pn Rai!

Rilla said...

Congrats Rai. Barakallah. Am going to patiently wait for your reviews walaupun tak sabar sebenarnya

Rina (◕‿◕)✿ said...

salam..congrates rai! bestnye dia :)

Cik Hazz said...

Congrats Puan Rai. Selamat Pengantin Baru!! =)

nasha_libra said...

tahniah rai..hopefully everything will be going great...;)

lysa said...

congrats dear. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat :)

Zara Zainudin said...

congrats Puan Rai =).tak sabar nak baca review entry

Rai said...

Tq all!! :) stay tune kie. :)

Post a Comment