Thursday, February 16, 2012

not really an update...

...i just miss this space.


...and i miss u all.
and i know ramai bloggers yang dah kawin.
congrats to all if i tak sempat tinggalkan comment to each blog.

selamat menempuh alam rumah tangga yang bagi saya sangat manis setakat ni.
Rasa masa berlalu sangatt cepat.
Seriously if korang rasa penat dengan persediaan kahwin,
trust me penat tuh berbaloi2. :)

Jangan struggle masa before kahwin je dahla.
Lepas kahwin pon kena consistent tau be a good wife.
Biar suami sayang selalu. :)

Belajar memaafkan dan setiap hari ubah diri ke arah yang lebih baik.

Sebab bila happy, kita buat suami kita happy, kita sayang keluarga mertua macam keluarga kita sendiri, insyaAllah rumah tangga akan tenang and bahagia, and kita lebih tenang melalui semuanya.

Ok tuh saja, insyaAllah jika ada kelapangan, saya akan update lagi~

P/S: If you have time, you can read this entry. Things that keep me busy nowadays :)



3 comments:

Hunny Kitty said...

:)

cik anis said...

rai balik johor x weekend depan..my wedding on 26th..jemput dtg.. ;)

email me ur address k: 2hatijadisatu at gmail.com


:)

Rai said...

cik anis: jap g i email i kie dear

Post a Comment