Wednesday, March 21, 2012

My White Wedding Reception Dress for Rent~~

You can never be wrong with white.
Cuba tengok artis2 pujaan anda sangat cantik in white wedding dress~




 Semua gambar credit to G.I Photoshoot, Pretty Peektures, Beatifulnara dan Google

Cantik kan?
Dulu warna putih sangat sinonim dengan color akad nikah.
Tapi sekarang tidak lagi.
Anda akan kelihatan sangat manis dan cantik dengan persalinan putih.
_______________________________________________________________________________

Because of that, i would be happy to rent our my white reception dress as well to anyone who interested.
Yaps, alot of story behind it tapi akhirnya baju ni terletak cantik di badan saya.
Jika saya tak cerita, takder siapa pon tahu cerita di belakang nyer kan?
Macam cerita Cinderella la~
Cinderella tak pk pon dia boleh g majlis tari menari, ntah tiba2 ada fairy godmother kasi baju cantik dan bertemulah dia dengan Putera Raja nyer di majlis tari menari.

Ekeke ok merepek.

Rental Items include:-
  1. Dress
  2. Maysaa style inner scarf - white color
  3. White tudung
  4. Veil
  5. Vincci shoes size 6 (tinggi heels: 3.5 inch) (color: silver-gold) 

My height is 152 cm. You can try the dress first before decide to rent.






Takya tiru style saya sepenuhnya pon boleh.
Gaya tudung boleh tukar, makeup pon boleh tukar.
Saya saja jer request pakai lipstic merah.
Anda boleh lihat gaya Lisa Surihani pakai warna putih dengan makeup natural and bunga tanga color purple soft.
See dengan persalinan putih, anda bebas menata gaya dan mengikut tema color anda!

So, nak jadi Cinderella tak? hehe rent the dress with me!
Dahla boleh jimat, baju gemerlapan gituh.
Anyone who interested to rent my dress at very affordable price, can email me at bitbitterbutter@gmail.com

Spread the words~ :)

Saya dengan price charming saya. eheh. Gambar ni gelak natural. suka~

14 comments:

oshinz said...

haih.. terlebih tinggi. maka tidak boleh rent. =(

S.n.Fariza said...

cntiknya. suka dress you.

Anonymous said...

Cinderella muslimah..he2.Comel r awak nie..^_^
~azie~

Sumayyah Nadhirah said...

cantek...tinggi 150 tp hip besar takut xmuat huhu

Rai said...

Tq korangs~ :)

Sumayyah, im pear type as well. PM for size details kie if interested.

miszatie said...

u look so comel!!
folo n link u tau!!

http://miszatie.blogspot.com/

Nina Aman said...

kak rai: nice dress.. tp sayang, it is too small for me. ada buat rentals lain2 tak?

Rai said...

miszatie: tq dear~

Nina Aman: takder rental utk lain la yang (setakat hari ni) hehe baju2 je i sewakan. :)

puan.mila said...

cantik!! suka shoes u nmpak exclusive..

BLuRpL3 said...

cantik baju :-)

eyra said...

bj cantikkk..pengantin cantikkk...pendek kte semua cantik la...ira suke sgt2...;)

Asyikin Zainal said...

U org bp ke??tgk review u psl ayang kamell.how the price??affordable x

Ninie said...

Arghhh...lawanya veil!!! Thanks for the idea. Jemput2 ke blog Ninie juga ya...follower ke 381

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/

Anonymous said...

Sy xde blog.
Tapi berminat nak sewa those things utk tunang 10 feb ni..
Masih available x..?

Quotation ke emel sy izasyi@yahoo.com

Trimas.

Post a Comment