Tuesday, September 20, 2011

Quick updates

Everyday mcm busy jerh.
Can u believe it tinggal 2 minggu stgh je lagi?
  • Lega gakla bila pelamin vendor dah call, update their part and ask for balance payment. Takya sesusah nak call dorg
  • Baju2 smer dah siap. Okla ada 1 baju tinggal je tinggal alter sket lagi which is hopefully by this Saturday settle. Kalau tak dia mmg cari pasal. huhu
  • Hand bouquets pon dah book.
  • Book/rent walkie talkie gaks. hehe semangat
  • Dah beli Milkadeal nyerh spa coupon. Dekat je ngn opis. So this Friday nite nak g pas balik kjr. G ngn roommate i. Harap best. That's y la i suka tempat kjr skg. Dekat dgn tempat2 best. Kalau session spa ni tak best, nanti i try beli other spa session yg lain.
  • Dah ada orang nak replace i kat umah sewa skg. So takder la pening2 cari replacement. :)
  • Weekend ni pindah barang kat umh yg bakal diduduki pas kahwin. yey!
  • Kad kahwin semua sudah diedarkan. Ada beberapa jer yang tinggal. Hopefully by this week settle.
  • Langsir bilik je blom beli.
  • Guestbook pon lom siap
  • Hantarans pon lom siap decorate.
  • Lagu2 kahwin belum abes download. agagaga. Kena cepat sbb nk burn lagi.
  • Cupcakes hantarans pon lom book. okie better book now~~
Sempat kotttttttt. kan? Positif!

Ada some dugaan/ change of plans kat the other side nyerh wed preparations. We really hope and pray everythgs turns out ok. Bila dah smpai tahap skg, yg mampu cuma berdoa n try gak la plan utk fix aper2 yg patut.

p/s: Contact lense aper korang rasa cantik nak pakai untuk match ngn baju dusty pink and cream? Hazel contact lense ok tak?

8 comments:

nurulhuda said...

rai, i doakan semua smooth je. changes are inevitable, just kene embrace je lah. i like ur positivity..

i was just engaged ahad lepas. i mintak wana drpd som firmah bridal utk buatkan hantaran i. i suka gila sbb design die meeting my taste n most importantly, budget :D. gd luck with ur hantaran k!

oshinz said...

yeay.. hazel contact lense menarik!!! sangat macthing.

jooleata said...

:)

bnyak da settle, mine banyak g belum, tgal 30++ hari je..

you biasa pkai lense?

jaz mybe xpkai.. paranoid

cik anis said...

rai~ x sabar nak pergi wedding u ni..hehe

Cik Hazz said...

siap ada walkie talkie. wheee, dah terasa keseronokannya. enjoy ur big day dear. good luck! ;-)

Rai said...

Nurulhuda: tq dear. smpt kot decor hantarans. huhu suka buat sindrik. mcm best.

Oshinz: kan? tak sabar nk g beli. cuma dia ada ring size dah la i taktau paper.

Jooleata: i tak pernah pakai ni. haha. first time nak try nanti.

Cik anis: hehe sila2. tp biasa jerh tau wed i.

Cik Hazz: Aahs insyaAllah so hopefully semua nyerh berjaya la communicate dgn smooth.

oshinz said...

kawan kite kate, yang ade ring tu nak bagi nampak anak mata kite besar. selalu kalau yang saiz biasa punye tu saiz 14. kalau nak nampak anak mata tu besar, beli lagi besar la die punye ring. hehehe. tu menurut ape yang kite faham daripada apa yang kawan kite explain tu.

Rai said...

hehe okie tq oshinz. :)

Post a Comment