Monday, September 12, 2011

wooden signages

I really adore this wooden signages.
Where can i get this below items?
Hardware shop ada jual ker?
This will definitely look pretty in photos.




or anybody wants to sponsor me this?
I'll be honored. ahaha merapiks jerh.
argh no matter wut i will find this items.

6 comments:

Cik Hazz said...

i like the ide!! buat cik Rai, mmg cantik. hehe ;-)

Rai said...

hehe tengkiuuu Cik Hazz! harap nyerh jumpa la wooden signage ni. nk buat sindrik tak reti.

.:shura shushi:. said...

tu lor nak cari wooden signage nie tak tahu kat mane kn?

Kisah Qaseh AzRin~ said...

Hai Rai.. biasenye D.I.Y
Zira teringin nk buat tapi wedding lame lg.. actually senang je wat benda ni.. cr kayu yg recycle.. than tulis handwriting guna cat.. or klu nk kemas.. print paper.. gunting font..pasang kat kayu tu and cat font tu.. ;)

Cik Lijah said...

hmmm...thinking bout the same thing.....
kat rmh byk kayu lebey plus i know how to use jigsaw...
the only problem is pemalas jek....he3

Rai said...

shura: tuh la sal.

Azrin: Haha i can imagine. but part nk potong2 kayu tuh mcm malas jer. nti jari2 i yg dah g spa smer ni luka cmner. hehe :p

Cik Lijah: kan. ahaha tp tgokla. i think benda ni simple n possible. Cuma kena cari masa jer

Post a Comment