Friday, January 13, 2012

Bunga Pahar

Bunga pahar dibuat oleh mak dan ayah saya.
Rasanyer seawal 10 bulan dorg da start buat.
Saya cuma request color pink. Tuh saja.
1 bulan awal sebelum my wed dah siap.
Thank you so much mak n abah.
No words can describe as im so thankful to have them to help me out with the wed preps. :)




 
this is how it looks like on the stage. Pretty rite? Love it.

 Sama color dengan my handbouquet. So nampak nice je.

 with mak n abah

Keluarga besar kami. hehe saja je letak pic ni.

P/S: Dah baca entry 'how to organize your kitchen' at my other blog? :) Sesuai untuk yang baru berkahwin.

Enjoy your weekend korg~

13 comments:

Asfiza said...

wahhhh..bestnya....mak ayah buatkan bunga telor... :) terharu as.. (eh,as pulak?)hehehe

Rai said...

kan. sangat terharu sbb i mmg tak reti la nak buat. hehe

Kikin Amer said...

omg cantik and so sweet mak ayah yg tolong buat kan! :) memories tu....

Fariza said...

sgt manis :) cntik.

Ieja said...

rajin...dan cantek! :)

Cik Azizah said...

bestnya makayah sis yg buat..untunglah..hehe

Rilla said...

Your abah memang rajinla, tangan berseni. Cantik pahar you. I wish mine pun dapat guna bunga dip, but last minute punya decision from parents, beli kat Nila 3 sajer.

Btw, am copying your review checklist. Takut terlupa ;)

Rai said...

Thank you all. :) tuhla sangat2 bersyukur sbb parents nak tolong buat.

Rilla, boleh je. copy la the checklist. nway u look pretty on ur wed day. :)

mrs irmidrza to be said...

cantiknyer...=) sweet memory..=) miza b2b 2012 dtg melwat cari ilham wed prep...folo u dear...folo mine too ya..=)

dhiera said...

satu bunga pahar tu ada berapa bunga ea? 50 ada?

Liyana said...

u should mention my nameeeee too.cuti 4 bulan aku buat bunga pahar kau tauuu.grrrr

Renee Meow said...

ur mak+ayah buat? waaaaah kagum2.. super mom + super dad.. :D

Rai said...

mrs irmidrza: tq dear :)

dhiera: yaps 50

yana: baek. thanks to u toooo~~mana aku tau ingt mak abah je yg buat

renee: couldn't agree more with u~ :)

Post a Comment