Monday, February 21, 2011

Pelamin untuk perkahwinan serentak

I think pelamin-pelamin vendor/ bridal boutiques sekarang kena start untuk buat package untuk perkahwinan serentak.
as sekarang makin ramai yang kahwin serentak.

Sbb susahnya la nak cari vendor untuk side Alip.
Most of the vendor tak provide kerusi yang sama untuk 2 pasangan.
Ada yg provide 4 buah kerusi tp kerusi yang jenis tinggi2 tuh.
I dun like it.
Setakat ni 2 bridal boutique ni je yg nampak berkenan di hati.

 Tp kerusi lain2 kan? Herms Aku suka this both style kerusi. tp kalau leh nak sama jenis untuk kedua2 pasangan.

 Lebih kurang cmni la kot nti.

 
Erms kurang suka this style of chairs. tp if takder choice leh jerhla.

  Not bad jugak.

Credit to Azika Collections and Arma.
We can't afford Arma. The price boleh bayar down payment beli rumah. :p
Whoever can afford them lucky you.
We met Arma's staff that day and he is friendly and sabar jer melayan pertanyaan kitorg.

So insyaallah nti nak g Azika Collections la nak survey for the price hopefully not so expensive.

4 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

pelamin yang first tu cantik!!! tapi kerusi same la baru smart.

Rai said...

Oshinz: tuhla. slack kan kerusi lain2. dorg ni invest la lebey sket beli lagi 1 kerusi sure business tambah maju. :p

Nadia said...

Hye Rai, actually pelamin kembar tu my fren punye wedding. In fact the pelamin is really pretty! U should have one like that! im soo envy of her tau~

Rai said...

Nadia: yerker. pelamin yang maner satu? yg green bg, merah or by arma tuh? hehe i pon masih lom confirm choose which vendor lagi for his side. still tengah survey.

Post a Comment