Thursday, April 21, 2011

Kad kahwin zed zaidi - unik!

cover card kahwin zed zaidi

  bahagian dalam

Pics source: Beautiful Nara

Idea behind this kad kahwin: sebab dorg kenal tru fb!
Kalau la tau sngnyerh nk ngorat zed zaidi lalu fb je da lama ngorat dulu. :p
nway he's my 'parking neighbour' masa duk umah sewa last year.
keter i betul2 belakang keter dia masa parking. :p elele tetiber nk cter.
n i think i pernah nampak bakal isteri dia ni. kalau betul la tuh bakal isteri dia, memang hot~
Kalau tak hot, maksud nyerh salah orang. :p

so korang cuba la ngorat artis2 lain kat FB!
Ashraf Muslim yang hensem pon da nak kawin.
tataula saper jer lagi yg available. kuikuikui.
Fahrin Ahmad ke? Sam? Remy Ishak? :p

7 comments:

"cikkin" said...

unik ok!! hee~

laa..apsal rai x ngorat die dulu?? kalo x tiket mesti bentuk kad parking..sbb jumpe kat parking lot..hehe..gurau je..=)

LisaLisut said...

no!!! zed zaidi dh nk kawin??? aaa so lucky bakal isteri dia.dh la dia ade rumah.kemas.pembersih.suka kemas umah.awwwww..hahaha

Rai said...

Cikkin: malang nyerh i minat sam lebih dari dia. haha. cett macam zed zaidi pandang jer pon. :p

Lisa: aahs mmg! i pernah nmpak decor rumah dia dlm magazine. nice. keter dia pon sentiasa bersih jer. ok nmpak sgt i kepoh ngn keter ex-jiran.:p

nYomeL said...

unik nye kad kawen die kann..?? kreatif btul! :D

Cik Emi Deraman said...

a'ah la siyes unik gile..n sweet jek kn siap wt kad kawen simbolik perkenalan dowang

Rai said...

nyomel & cik emi: kan? unik and orang akan ingt. lepas ni sure ramai yg nk tiru. hehe. tp takperla dorg kira pencetus trend. :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

nak cop fahrin!!!! hahaha. ok nak pegi wat akaun FB skrg. hahahaha

Post a Comment