Friday, April 22, 2011

Pretty items in Romantika.

Are you guys ready to see pretty things early Friday morning? :D
Minggu lepas saja bawak parents g cni tengok apa2 yang patot time dorg turun Shah Alam.

Venue: Romantika, Plaza Alam Central, Shah Alam
Tingkat 3.

...............
...............
...............
...............
...............
...............
...............
...............


...............
...............
...............
...............
...............

...............
...............
...............
...............
...............



...............
...............
...............
...............
............... 

 ...............
...............
...............
...............
............... 

  ...............
...............
...............
...............
............... 


...............
...............
...............
...............
............... 




Sebenarnyerh banyak lagi amik gambar tp kat hset parents. hehe.
Doorgift utk adik beradik mak n abah agak settle la.
Sangat suka ok items2 yg mak and abah beli tuh sebab aku yang hasut dorg suruh beli.:p
Nanti time kahwin kita reveal okie.
I really like the last 2 items.
Rasa nk buat sesuatu! hihi..

Kat mana lagi leh tengok english style items camni selain romantika?
Yang murah2 okie. yang mahal2 sgt takmola. :p

10 comments:

LisaLisut said...

sll i g tgk semua mahal2. apsal u g semua saleeee.ngahaha.sabar jela ;p

farah aminuddin said...

comel-comelnya!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

suka la beg tu. comel gile. berapa eh harga die?

cik hani said...

cantek la sume tu...

tapi kalu ada yg lagi murah..lg ok..

cik hani pun selalu g survey suka2 kat sini...

bukan utk kawen pun

nida-razak said...

waaa.....cantik2...suke sume2..tp suke jug dia tu..hehe..kat mna ada lg cm ni..xnk mhal2 gak...

Rai said...

Lisa: i guess im lucky? ekekeke

Farah: kan. tp sbnrnyerh agak pricey smer items.

Oshinz: beg tuh range dia from RM25-39. Lagi besar size lagi mahal.

cik hani: hehe terbalik ngn i. kalo bukan sbb nk kawen, sure i malas masuk :p

Nida: Ayer hitam or nilai 3 maybe ada kot. tp kat sini lagi byk items.

Ainee Cumi said...

I paling suka part beg tu.. Hihihihi!

Rai said...

Ainee: my sister yang tak berapa berminat with this kind of items pon telah melakukan pembaziran beli bag tuh ok. huhu katanyerh vintage. i pon galakkan dia beli sbb nk pinjam utk pre wed props.:p

Ainee Cumi said...

I nak beli untuk letak hantaran. Cantik!!! Tapi I kt Ipoh. Shah Alam jauh tuu..

Rai said...

Ainee: ala ipoh-shah alam 3 jam jer. hehe nti sure u kena turun jugak nk beli barang2 wed kan like my parents did. so setiap kali turun kl make sure u plan kedai mana u nk terjah.:p

Post a Comment