Tuesday, April 5, 2011

Rasa nak meletup~

Da tulis panjang2 tp padam balik setelah dinasihatkan supaya banyak2 bersabar oleh Alip.
“Barang siapa menutup aib seseorang Islam, maka Allah akan tutupkan aibnya di dunia dan di akhirat." (Hadis riwayat at-Tirmidzi)
Oleh sebab tuh, tawakal n doa banyak2 jerh la harap2 semuanyer akan ok.

Nway, tgok la baju kat bawah ni for lil inspiration for ur wedding dresses. Tho i dun like fasha or stacy, tp suka baju dorg~

 Suka detailing bahagian atas but not the bottom part.
Kalau nk apply untuk si bertudung, just request with long sleeve.


Yang ni, i really like the bottom part.

Images source: http://www.budiey.com/

4 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

sabar sis.. banyak2 istighfar ye. suka tengok baju lisa surihani.

"cikkin" said...

baju stacy mmg cantik!!

lovelyadibah said...

hoho~..byk2 kan bersabar yer rai!:)

Rai said...

Oshinz: Hehe baju Lisa cantik gak tp mcm ada smthg yg slack taktau aper.

Cikkin: kan? hehe. suka bottom part.

Adibah: hehe dah cool down dah skg. :)

Post a Comment