Tuesday, August 16, 2011

Invitation...

Dear b2b/bloggers,

I would like to invite any of you guys to my wedding reception at Batu Pahat, Johor on 8th October 2011.

Huhu since wedding i kat johor, i tak expect pon ramai yang dapat datang since kat johor kan. Sobs buat ayat sedih repeat 10x. Camnih la naseb anak perantauan. :p

Hehe anyway, if any bp-ians or joherean or any of u yang selalu singgah blog i and sudi nak dtg, let me know kieeee by email me ur address. Email address tertera di sebelah kanan blog ini. Jemput la datang untuk memeriahkan majlis i. Hehe nanti boleh bergambar ngn i. <-- budget celebrity.

Minggu ni i nk start tulis address kat kad. InsyaAllah minggu depan dah start nak pos. Tak kira nak send awal2 jugak~ huhu. Family i dorg nak start kasik masa raya pada sedara mara. Tp i nk kasik dari sekarang. My close friends i kasik time raya. Yang jauh i kasik awal2 sbb jauh. haha logic tak?

Takkan la dorg dapat kad awal pastuh dorg nak letak merata2 kan. takkan laa. kad tuh kan comel. simpan elok2 okie. Hilang at ur own risk. :p

Since kita semua tak pernah berjumpa in reality sila la kenalkan diri kie. InsyaAllah i rasa i boleh gak kot cam muka2 bloggers since selalu masuk blog korang. Hehe

p/s: Dah besar2 ni, saya pahams if rakan terdekat susah nak dtg/save budget sbb jauh and etc. Yang penting doakan majlis saya berjalan lancar wokie?

12 comments:

kaklong said...

wah....looook nice dear! ;)
tahniah...n thnks 4 invtn....insyallah kak long doakan semoga semua berjalan lancar..amin! ;)

LisaLisut said...

i suka la gmbr kat entry ni.the color are bold.cantik.pekat likat.simple and smart.i would like to have ur card.even though not sure i could attend ke x lg.buat kenangan.hehe :) bole? mekasih.

jooleata said...

hihi.. sama lah.. but maybe after raya kot, baru pos.. :)

Fariza said...

hi. fariza here :) hu3. batu pahat x dtg, jauh. hu3. jika putrajaya (tiba-tiba menyibuk)insyaAllah.
tahniah. makin dekat.

Cik Zimie said...

cantik gambar tu :)

thanks sebab invite i (eceh) even kenal di alam maya je.heheh jauh la u.di bp.i kl.apepun i doakan u + pasangan shingga ke akhir hayat ye!amin :)

oshinz said...

ehem!!! kite orang satu daerah. =)

anaztasias nora aira said...

cantik gambar. heheehhe Insya Allah ada kelapangan nak datang juga :)

Rai said...

Kak Long: tq. :)

Lisa: hehe bleyh. since u rajin singgah blog i.

jooleata: u bp kan. if nk dtg my wed, let me know kie.

Fariza: putrajaya susah sikit since it's the husband side and RSVP double wed summore. sobs.

cIK Zimie: ok. tq :)

Oshinz: yap. u nak dtg my wed tak?

anaztasia: tq. :)

huda said...

hi Rai.. iAllah i balik rumah masa wknd u kawin :D rumah i btwn Parit Raja & Seri Gading. will definitely drop u an email

Rai said...

Huda: Thanks alot huda. dah reply ur email. :)

ElyaElmo said...

tak sure dpt dtg lagi ke tak?
if nak kad bleh tak rai..hee....nk simpan b2b nye wedd card

Rai said...

Since i tetiber arituh tak dpt dtg wed u, so u r forgiven if u suddenly cant come mine. :p
hehe kasi je address, i'll post to u kie.

Post a Comment