Tuesday, June 7, 2011

Irresistible deal


Click picture to see the deal.
Including materials tuh. Sangat berbaloi kot.
Sesuai for those yang masih belum beli material and masih tercari2 designer/tailor yang sesuai.

5 comments:

LisaLisut said...

yes..rs nk nangis..sobsob.sbb best gile kot.dh la butik tmpt i sewa baju sanding takde baju lawa.hati ni rs nk je beli deal ni..tp..hmm..takpelah..pakai je apa ade..huhu

Rai said...

Lisa: takper. skejap jerh pon sanding just for few hours. lagipon u freehair make sure ur makeup cun and accessories tak berat. sure niceee. hihii

ZARA said...

Hey Rai! i just recommended two of my friends this deal!!! tak tau diorang nk ke tak. tp i pon rasa sangat berbaloi! especially utk orang yang nak baju simple2 lah. sbb ni not including bead works kan?

Alia.A said...

rai. if only baju bertandang my FFIL tak book lagi, sure I dah grab this deal. but org ckp jgn tamak kan, nnt menyesal. heee. tp untung sgt if dpt deal ni. save a lot kot.

Rai said...

Zara: tuh la. tak sure plak kan. if campur beading sure up few more hundreds. But if forakad nikah lace provided dah nice tak perlu beading sgt pon dah cun sgt. yg penting designer tuh. huhuu

Alia: kan? utk kita2 tak dopet ar nk berpatah balik. but if boleh patah balik i will consider this sebab lagi murah dari total loss i utk akad nikah. wuwuuu

Post a Comment