Tuesday, June 14, 2011

To do lists in June

Haha June dah berjalan 13 hari baru nk letak to do lists. Takper ada lagi separuh bulan. Lets speed up the process. taktau la camner berjaya ker tak complete semua nyer tp kita cubaaaaaa! huhu
  1. Prewedding shooting - done. waiting for the cd for high ress pics.
  2. Wedding cards - cepat sikit trace map tuh boleh tak? huhu akan cuba curik2 masa di opis. Nanti dah siap tunjuk kat parents and bf. If approve, tros g print.
  3. Guestbook work in progress~ wuhuu!
  4. Beli dan pass kain untuk friends.
  5. Bank in duit kain kat akak2.
  6. Inform color baju MC. Kena g rumah diana tgok color baju diana! adoi bila ntah nak g nih.
  7. Mintak serpihan kain baju sanding kat 'ehems' untuk sewa baju Alip untuk side saya kalo tak naya jer color lari dari kain aku.
  8. Hantar baju raya
  9. Teman alip beli tie untuk kengkawans dia
  10. Maybe bunting jugerh.
  11. Pelamin side alip. Paksa Ask alip to follow up with his family. If not, tros proceed cari tempat lain. 
Aperlagi yang aku lupa? Macam patot byk jer lagi. Takper nanti kalau ingat boleh tambah lagi. 

4 comments:

jooleata said...

ok ler tuh.. hehe.. :)

Rai said...

Jooleata: Okla kan untuk bulan ni. completekan sikit2.hehe

anaztasias nora aira said...

saya pun nak wat list la xlama lg. kalo x berangan jer la ekeke

Rai said...

Nora: You should too. It's scary to see the long lists of to do lists. gulp.

Post a Comment